Om oss

Lägenhet att hyra i Barcelona - Om oss - Remoy Apartments Barcelona AB

Lägenheter att hyra i Barcelona vid stranden. Bilden visar Barceloneta i skymningen och de två största stränderna.

 

Lägenhet att hyra i Barcelona - Utsikt från stranden mot W - Remoy Apartments Barcelona AB

Utsikt från stranden mot hotell W

Vem vi är och vad vi gör

Remoy Apartments Barcelona AB är ett svenskt aktiebolag med som bildades år 2015. För att bedriva verksamhet i Spanien har vi även även spanskt organisationsnummer och betalar spansk fastighetsskatt och uthyrningsskatt. I början av 2016 köpte vi tre lägenheter i Barceloneta som renoverades under våren och sommaren för att sedan hyras ut från hösten.

Vi följer spansk lagstiftning när det gäller hyresavtalen och arbetar inte med olaglig ”turistuthyrning” som ofta är uthyrning per dag eller vecka. Därför är våra hyresavtal oftast på 11 månader med möjlighet till förlängning upp till tre år totalt. Lägenheterna och inventarier är också försäkrade i spanskt försäkringsbolag.

Hyran betalas månadsvis i förskott med ett preliminärt tillägg på 75 EUR i månaden för vatten, el och gas. Vid frånflyttning görs en avräkning mot de faktiska kostnaderna och reglering sker.

De flesta av våra hyresgäster är utlänningar som arbetar eller studerar i Barcelona. De tar kontakt med Inarco www.inarco.ws som är vår representant i Barceloneta. Inarco sköter hyresavtalen och de dagliga uppgifterna som fastighetsskötare. Medarbetarna på Inarco talar engelska, spanska och katalanska.